Duolingo
Taal website: Nederlands

Leer Portugees met slechts 5 minuten oefenen per dag. Helemaal gratis.

De populairste manier ter wereld om online Portugees te leren

Leer spelenderwijs in slechts 5 minuten per dag Portugees met onze lessen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of dat je je lees-, schrijf- en spreekvaardigheid wilt oefenen, Duolingo is wetenschappenlijk bewezen effectief.

Hapklare lessen Portugees. Leuk, doelmatig en helemaal gratis.

Boek snel vooruitgang

Onderzoek toont aan dat je met onze cursussen effectief en efficiënt lees-, luister en spreekvaardigheden leert.

Gepersonaliseerd leren

Door het beste van AI en taalwetenschap te combineren worden lessen afgestemd zodat je precies op het juiste niveau leert.

Blijf gemotiveerd

We maken het makkelijk om het leren van een taal een gewoonte te maken, met spelenderwijs leren, leuke uitdagingen en herinneringen van onze vriendelijk mascotte, Duo de uil.

Maak het leuk!

Effectief leren hoeft niet saai te zijn! Verbeter je vaardigheden elke dag met interessante oefening en speelse karakters.

Bevorder het leren met Duolingo Plus

Het leren van een taal op Duolingo is volledig gratis, maar je kunt met Plus reclame verwijderen en sneller vooruitgang boeken. Probeer het 14 dagen gratis!
Meer informatie over Duolingo Plus

Leer onderweg

Maak je pauzes en reizen productiever met onze iPhone en Android apps. Download ze en leer waarom Apple en Google ons de hoogste lof geven.

Duolingo voor Scholen

Gratis hulpmiddelen voor docenten om leerlingen te helpen bij het leren van de taal via de Duolingo app, zowel in als buiten de klas.
Gebruik Duolingo in de klas