Duolingo
Taal website:Nederlands

Leer Noors (Bokmål) met slechts 5 minuten oefenen per dag. Helemaal gratis.

De populairste manier ter wereld om online Noors (Bokmål) te leren

Leer spelenderwijs in slechts 5 minuten per dag Noors (Bokmål) met onze lessen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of dat je je lees-, schrijf- en spreekvaardigheid wilt oefenen, Duolingo is wetenschappenlijk bewezen effectief.
Zie hoe we het doen

Hapklare lessen Noors (Bokmål). Leuk, doelmatig en helemaal gratis.

Leren op maat

De lessen van Duolingo passen zich aan aan je leerstijl. De oefeningen zijn gemaakt om je te helpen de woordenschat op een efficiënte manier te leren en te oefenen.

Je krijgt direct de uitslag

Interactieve oefeningen geven direct feedback om je vaardigheden in het Noors (Bokmål) ter plaatse te verbeteren.

Blijf gemotiveerd met beloningen

Verdien virtuele munten, ontgrendel nieuwe niveaus en ervaar hoe je taalvaardigheid toeneemt door het leren van nieuwe woorden, zinnen en grammatica.

Boek snel vooruitgang

Duolingo werkt. Onderzoek heeft aangetoond dat 34 uur Duolingo gelijk staat aan 1 universitair semester van een taalcursus.

Bevorder het leren met Duolingo Plus

Het leren van een taal op Duolingo is helemaal gratis, maar je kunt advertenties verwijderen en gratis onderwijs steunen met Plus. De eerste 14 dagen krijg je van ons!
Meer informatie over Duolingo Plus

Leer onderweg

Maak je pauzes en reizen productiever met onze iPhone en Android apps. Download ze en leer waarom Apple en Google ons de hoogste lof geven.

Duolingo voor Scholen

's Werelds populairste taalplatform is nu beschikbaar voor de klas. Duizenden docenten gebruiken het al als aanvulling op bestaande lessen.
Gebruik Duolingo in de klas