Duolingo
Taal website: Nederlands

Leer Esperanto met slechts 5 minuten oefenen per dag. Helemaal gratis.

De populairste manier ter wereld om online Esperanto te leren

Leer spelenderwijs in slechts 5 minuten per dag Esperanto met onze lessen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of dat je je lees-, schrijf- en spreekvaardigheid wilt oefenen, Duolingo is wetenschappenlijk bewezen effectief.

Hapklare lessen Esperanto. Leuk, doelmatig en helemaal gratis.

Effectief en efficiënt

Onze cursussen zijn effectief en efficiënt in het onderwijzen van lees-, luister- en spreekvaardigheden. Lees ons laatste onderzoek!

Gepersonaliseerd leren

Door het beste van AI en taalwetenschap te combineren worden lessen afgestemd zodat je precies op het juiste niveau leert.

Blijf gemotiveerd

Met spelenderwijs leren, leuke uitdagingen en herinneringen van onze vriendelijke mascotte, Duo de uil, maken we het makkelijk om het leren van een taal een gewoonte te maken,

Maak het leuk!

Effectief leren hoeft niet saai te zijn! Verbeter je vaardigheden elke dag met interessante oefeningen en speelse karakters.

Leer nog beter met Super Duolingo

Een taal leren op Duolingo is helemaal gratis, maar je kunt advertenties verwijderen en gratis onderwijs steunen met Super. De eerste 2 weken zijn gratis!
Lees meer over Super Duolingo

Leer onderweg

Maak je pauzes en reizen productiever met onze iPhone en Android apps. Download ze en leer waarom Apple en Google ons de hoogste lof geven.

Duolingo for Schools

Gratis hulpmiddelen voor docenten om leerlingen te helpen bij het leren van de taal via de Duolingo app, zowel in als buiten de klas.
Gebruik Duolingo in de klas